Om

Mer om Magasin Västerbotten

Solnedgång över fjäll. Foto: Sam Hedman

Västerbotten är fantastiskt på väldigt många sätt. Få andra regioner kan visa upp en sådan variation och mångfald i landskapet som Västerbotten.

Här hittas en vild fjällvärld som övergår i magiska milsvida skogar vilka mynnar ut i ett kustlandskap med en, tillsynes, ändlös horisont. Vid sidan av naturen har vi även massor av roliga och fartfyllda aktiviteter, häftiga äventyr, sköna besöksmål, kulturella forum, storstäder och spännande platser likväl som unika personligheter. Sommar som vinter, höst som vår. 

Vi är inte säkra på hur många som känner till allt häftigt vår region erbjuder. Vi är däremot säkra på att det går att få upp ögonen för Västerbotten i ännu större utsträckning än idag, att vi kan dela med oss av våra tillgångar på fler sätt.

Tillsammans med Västerbottens destinationer, våra annonsörer och samarbetspartners jobbar vi för att få fler att upptäcka vår region.

Vår ambition

Genom Magasin Västerbotten, ett gratismagasin i både tryckt och digitalt format, vill vi ”sprida ordet” om vår region. Vi pratar om en produkt med mycket hög kvalité i både innehåll och känsla i papper. Högsta klass i både bilder och texter, med en spännvidd i alltifrån storslagna fjällvyer till närgångna personporträtt eller cityliv. En produkt du gärna behåller och stolt visar upp som västerbottning.

Vi har sedan start 2016 gett ut två printutgåvor varje år, ett med vintertema och ett med sommardito. Tillsammans med digital spridning både på webb och i sociala medier når vi cirka 60 000 läsare per nummer. Den nya webbsidan som lanserades 2019 skapar ytterligare en plattform att sprida vårt redaktionella innehåll och är aktuell året runt.

Tillsammans med Västerbottens destinationer, våra annonsörer och samarbetspartners jobbar vi för att få fler att upptäcka vår region. I denna tid kanske viktigare och mer aktuellt än någonsin.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.