/

Världsstjärnor på Brännbollsyran

Brännbollsyran i Umeå arrangeras 30 maj-1 juni och har som vanligt samlat ett imponerande artistuppbåd. De största stjärnorna på årets festival är amerikanerna Marshmello och Future, som båda gör exklusiva Sverigeframträdanden. Marshmello är den elektroniska dansmusikens nya konung och en av världens hetaste och mest streamade artister just nu. Han har varit huvudnamn på en rad av världens största festivaler och hans låtar har genererat flera listettor runtom i världen de senaste åren.

Future gör liksom Marshmello en exklusiv spelnong på Brännbollsyran. Foto: Pressbild

Future är ett av den moderna hiphopens största namn. Även han har headlinat några av världens största festivaler och har flera miljarder streams på Spotify. Bland övriga artister på festivalen märks till exempel Galantis, Fricky, Miriam Bryant, Oscar Linnros och Hov1. Brännbollsyran är numera en av Skandinaviens största musikfestivaler och har vid sina senaste upplagor sålt 16 000 biljetter per år.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.