//

Nordsken

– Nordens största event för spel och spelkultur

Att försöka fånga allt som händer på Nordsken är förstås en utmaning. Programmet rymmer fler än 150 programpunkter, och lägg därtill alla personliga fantasiyttringar och spontana infall så förstår man att Nordsken ska upplevas på plats. Att Nordsken växer så det knakar är förstås superkul men egentligen inte så konstigt. Här finns massor med goda krafter som älskar spel och spelkultur och som tillsammans med en expansiv, lokal spelindustri utgör fundamenten för Nordsken. Bland gäster och föreläsare hittas bl.a. C.B. Cebulski, chefredaktör för amerikanska serieförlaget Marvel, Agnes Larsson, spelutvecklare Minecraft, Agne och Elisa Våhlund barnbokskapare Handbok för superhjältar.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.