Foto: Hemavan Fly
//

Samla på toppar i sommar

Den magiska tiden 36 minuter och 27 sekunder som den gamla skidskytten Björn Ferry sprang uppför Ryfjället på, står sig ännu som rekord på sträckan.

Men i sommar behöver du inte vara snabbast för att bli uppmärksammad på fjällen runt Hemavan och Tärnaby. ”Sommartoppar” heter konceptet där du ska bestiga fyra av regionens fjälltoppar för att delta i utlottningen av ett presentkort. I Hemavan Tärnaby finns många fjälltoppar som lämpar sig utomordentligt för toppturer. Lättillgängligt, nära och i fin fjällmiljö. Vissa av topparna som Laxfjället, Atoklimpen och Gurkfjället passar extra bra för hela familjen men ger ändå magisk panoramautsikt. Norra Sytertoppen 1 768 meter över havet är högst av topparna du kan välja bland.

I början av juli går startskottet. Gör dig redo för att samla dina. Hur många får du ihop?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.